Тъмните сили се побеждават с любов

Полезен съвет за хората, които вярват, че са много праведни, но ги е страх от Луцифер. Луцифер е страха, който сте пуснали в себе си. Самият факт, че ви е страх означава, че сте позволили енергията на Луцифер да е в контакт с вас и да ви действа на финно ниво. Страхът е канала през който Луцифер владее жертвите си! Кураж!

 

Когато в сърцето има страх, любовта не може да БЪДЕ там! Когато пише в Библията " Страхувай се от Бога, Господа твой!" - Не вярвайте! - това са думи прибавени от Илюминатите (Сатана), които са владетели на планетата.. Тъмните сили имат нужда от вашата енергия за да живеят, тъй като са се откъснали от божественият животворен Извор .. и те могат да ви я изсмукват само ако изпитвате страх и негативни емоций. A също така и ако неосъзнавате връзката си с този Извор, защото тогава зацапвате енергията си и я правите годна и вкусна храна за тях. За това и по телевизията гледате само извращения и насилие. В протежение на вековете, различните човешки раси и религии са дали различни имена на Тъмните сили: Илюминати, Луцифер, Демони, Вампири, Аннунаки, Воладорес, Рептили, Бхутове, ... и др. Те действат на финно ниво върху човека, от едно друго измерение, взависмост от мислите и емоциите генерирани от човешкото същество. Задайте си въпроса "Защо окото на пирамидата на Илюминатите е разделено от останалата и част?"

Истинския Бог е безусловна Любов, а Този който ви обича безусловно не може да ви нарани,не се страхувайте ... Той Може само да чака търпеливо вашето съзнание да се разтвори, да израсне и да еволюира. Вие сте много повече от това, което си мислите! Вие сте неосъзнати части от Бог! Ключът е в осъзнаването (научете за квантовата физика), тогава ставате Силни и придобивате таланти и свръхспособности. В миналото всеки , който е осъзнал и придобил тази сила (Христос, Жана Дарк, Джордано Бруно, Калиостро, Ошо и мн. Др) е бил преследван, жестоко изтезаван и унищожаван като вещер, вещица... Днес, в новата енергия вече не е така. Тайнства които са били крити от векове излизат наяве и могат да бъдат достояние на всички ни. В Новата парадигма последният ще стане пръв.

Бъдете Първи във всичко!

Заменете страха с любов.

Тъмните сили се побеждават самo с любов!

 

Автор: Detelina Petkova (енергиен треньор, изучаващ Трансформативна Алхимия, блогър и автор на Дигитални картини.)

 

commenti sul blog forniti da Disqus